- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Кирјос не може да прежали финале са Ђоковићем: „Помислио сам – то је то“

© AP Photo / Kirsty WigglesworthНовак Ђоковић и Ник Кирјос
Новак Ђоковић и Ник Кирјос - Sputnik Србија, 1920, 22.02.2023
Пратите нас
Ник Кирјос, аустралијски тенисер, никад искреније није говорио о својој каријери, а осврнуо се и на финале прошлогодишњег Вимблдона где је за ривала имао Новака Ђоковића.
Кирјос је годинама сматран једним од најталентованијих тенисера света, али је његов таленат остао роб његове „луде главе“.
Кирјос је успео да превазиђе неке своје бубице и заблиста током прошле године, а круна се догодила у финалу Вимблдона где се састао са Ђоковићем.
„Стварно мислим да могу да освојим Грен слем. На Вимблдону сам био близу, на два сета од титуле. Добио сам први сет и помислио сам да је то све. Изгубио сам фокус, а потом се Ђоковић прибрао...“, навео је Кирјос.
Проћи ће много времена да Ник преболи своју лошу игру у наставку.
„Стварно мислим да сам могао да освојим турнир, али не због себе, него због свих осталих. И коначно бих могао да одморим, да одем кући, да легнем у кревет и да се не суочавам више са разним глупостима“, додао је Кирјос.
Свестан их је...
„Рекао бих да сам ја вероватно најнепрофесионалнији тенисер. Не загревам се пре мечева, немам тренера и слично. То је све што сам знао од када сам имао седам година. Прошле године је била одлична шанса да победим у финалу и остварим успех које остаје заувек“, рекао је Кирјос.
Погледајте и прилог са конференције за медије Новака Ђоковића, прве после освајања 22. Гренд слема:
Новак Ђорђевић - Sputnik Србија, 1920, 22.02.2023
СПОРТ
Ђоковић: Ја знам шта је истина /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала