- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ђоковић: Ја знам шта је истина /видео/

© Sputnik / Лола ЂорђевићНовак Ђорђевић
Новак Ђорђевић - Sputnik Србија, 1920, 22.02.2023
Пратите нас
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић одржао је конференцију за медије у Београду где је одговарао на питања присутних новинара, па тако и на Спутњиково које се тицало свега што је проживео у Аустралији, те прича да је лажирао повреду. Новак је рекао да он зна шта је истина и да је победа због тога још слађа.
Новак је недавно прославио 10. титулу на Аустралијан опену, као и рекорд на врху АТП листе, а сада је изашао пред медије и говорио о интересантним темама пред наставак сезоне.
На питање репортерке Спутњика, Новак се осврнуо на велики успех у Аустралији. Проживео је тамо много тога, и на терену и ван њега. Било је много прича чак и да је лажирао повреду.

„Добро, приче су увек присутне, није то само у мом случају, већ и код спортиста који играју на високом нивоу и бележе добре резултате, имамо критичаре, људе који ће да спекулишу да ли је тако и веродостојно. Немам ни времена ни енергије да се бавим сваком причом која се појави. Знам шта је исправно и истина, директор турнира је сам изашао и рекао каква је повреда била у питању“, рекао је Новак.

Па, наставио...
„У Аустралији сам бележио најбоље резултате на Грен слемовима. Имао сам кратак боравак прошле године, али желео сам да се вратим тамо и да одиграм ове године. Да је био изазов, није него што је био у прошлости, али сам осећао већи притисак ван терена апсолутно, првих седмица док се нисам навикао мало. Било је ситуација и у току турнира које нису биле пријатне, али то је некако саставни део мог пута, и животном и на овогодишњем Аустралијан опену. Тим више је победа слађа, испуњенији сам тим поносом с обзиром на то шта сам прошао на терену и ван њега“, констатовао је Ђоковић.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 22.02.2023
СПОРТ
Новак из Београда послао поруку: „Гладан сам, хоћу још Гренд слемова – чекам вести из Америке“
Новак Ђоковић са - Sputnik Србија, 1920, 22.02.2023
СПОРТ
Ђоковић, вода и пукотине – познати тренер објаснио доминацију Србина
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала