- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Миломир Марић: Бајден је доказ да буквално било ко може да води Америку /видео/

© SputnikMaша Радовић и Миломир Марић
Maша Радовић и Миломир Марић - Sputnik Србија, 1920, 26.02.2023
Пратите нас
Очигледно да овакав Бајден одговара центрима моћи. Они су тиме показали да буквално било ко може да буде на челу Америке. Проценили су да он једини може да добије изборе, па су одредили њега. Да је неки млад човек, мешао би се у свој посао.
То би била катастрофа за дубоку државу, за војно-индустријски комплекс. Најбоље је да дође председник који им неће сметати у томе.
Овако гостујући у емисији „Маша и ...“ Миломир Марић одговара на питање зашто су степенице америчког председничког авиона постале клизав терен за актуелног председника.
Главни уредник телевизије „Хепи“ прокоментарисао је за Спутњик и шта би пручио људима који имају приступ црвеном дугмету, како види развој црногорског свемирског програма, али је и открио за кога ради, с обзиром на гласине да је Путинов агент, шеф ЦИА на Балкану...
Марића смо питали и да ли се у Америци разматра закон о забрани употребе балона.
„Нама су се смејали да смо жртве теорија завере, ХААРП, верујемо у чуда, да се сада влада космосом, да се влада ванземаљцима, цунамијима, орканима, климатским променама, вирусима... А онда смо видели Америку која своје најмодерније авионе диже у ваздух да обарају балоне. Смејали су се нама када су полетела два МИГ-а да сруше неки дрон који је лансиран из Приштине. Говорили су: 'Ови нису нормални, дижу МИГ-ове а могу да их оборе праћком, ваздушном пушком!' А ево, када је кренуо кинески балон на Америку, нема шта нису дили у ваздух, само што нису космичке бродове лансирали. А они су рекли: 'Нису то шпијунски сателити, имамо озбиљне информације да су то НЛО, да су то ванземаљци'. И Америком и целим светом се влада страхом. Страх је најопасније оружје нарочито у демократијама“, закључио је наш саговорник.

О емисији „Маша и...“

„Маша и ...“ је емисија портала Спутњик Србија у којој новинарка Маша Радовић у форми кратког видео-интервјуа разговара са познатим личностима из света политике, културе, спорта... Емитује се сваке друге недеље у 19.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала