- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Добри момак“ се лоше провео – Американац је чекао три године и за два минута је било готово

© AP Photo / Michael WykeЏон Џоунс
Џон Џоунс - Sputnik Србија, 1920, 05.03.2023
Пратите нас
Американац Џон Џонс вратио се у октагон после трогодишње паузе, показавши да је један од најбољих ММА бораца у историји. Тридесетпетогодишњи Џонс је за два минута савладао Француза Сирила Гана у спектаклу одржаном у Лас Вегасу.
На крајње доминантан начин чувени амерички ММА борац дошао је до титуле у супертешкој категорији и за то му је била потребна само једна рунда и нешто више од два минута, док је Сирил, познат по надимку „добри момак“ и други пут у финалној борби осетио је горчину пораза.
Богдан Богдановић - Sputnik Србија, 1920, 05.03.2023
СПОРТ
Богдан се „пробудио“, али се Атланта опасно коцка са плеј-офом
Од самог старта Џон Џонс кренуо је силовито. Стуштио се на ривала, уследило је силовит лоу-кик, због ког је борба била прекинута на кратко.
Ганове ноге биле су на удару, да би га Џонс ускоро бацио на „гиљотину" и почео да га гуши. Иако се чинило да ће Француз успети да се извуче из незгодне ситуације, то се није догодило.
Упорни и мотивисани повратник у октакон Џон Џонс приморао га је гушењем да преда борбу, а себе је на спектакуларан начин вратио на сам врх.
Џонс има само један пораз у професионалним борбама и то онај контроверзни из 2009. године када је дисквалификован због забрањених удараца у дуелу са Метом Хамилом.
„Чекао сам дуго овај тренутак. Многи су сматрали и причали да се нећу вратити никада, али се то није догодило. Нисам се дуго борио и било ми је мало чудно у стојећем ставу. Али, када смо се нашли у партеру био сам сигуран у мој рвачке способности и знао сам да ћу победити“, изјавио је нови шампион у супертешкој категорији.
Ивана Вулета Шпановић - Sputnik Србија, 1920, 04.03.2023
СПОРТ
Доминација Срба у Истанбулу – Вулета и Бибић у финалу ЕП
Ватерполисти Србије - Sputnik Србија, 1920, 03.03.2023
СПОРТ
Србија без капитена: Клуб пустио шесторицу – али не и Николу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала