- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

У Београду је „закувао“, а у Лондону је прекипело: „Крив је, нема приче!“

© AP Photo / Alastair GrantЕмре Џан и Дани Макели
Емре Џан и Дани Макели - Sputnik Србија, 1920, 08.03.2023
Пратите нас
Фудбалски судија Дани Макели дефинитивно нема среће или знања за тешке одлуке – не само да је непризнавањем гола Кристијана Роналда у Београду у мечу репрезентација Србије и Португалије себе ставио на стуб срама, већ је то учинио још једном и то у Лиги шампиона.
Холанђанин је био главни актер реванш меча утакмице осмине финала елитног такмичења између Челсија и гостујуће Борусије из Дортмунда.
Наиме, он је практично послао лондонски клуб у четвртфинале одлуком да понови пенал који је претходно лоше извео играч домаћих Каи Хаверц.
Немац је против „својих“ погодио стативу, али је Макели, на асистенцију колега из ВАР собе, одлучио да понови извођење.
Разлог за то је ранији улазак играча у казнени простор, али се на снимку јасно види да су то прво учинили играчи Челсија.
„Судија је крив за наш пораз, немамо ту шта да причамо. Сви су видели шта је урадио. Наравно, ко жели да види. Не разумем зашто је поновио пенал с обзиром на то да је приликом извођења у нашем казненом простору било више играча Челсија“, рекао је играч Борусије Емре Џан.
И ту се није зауставио...
„Имао је погрешан однос према нама током целе утакмице, нисмо заслужили овакав опроштај од Лиге шампиона“, додао је Џан.
Борусија је после прве утакмице водила са 1:0, а Челси је голом из поновљеног пенала остварио победу од 2:0 која га је одвела у четвртфинале.
Челси - Дормунд, Лига шампиона - Sputnik Србија, 1920, 07.03.2023
СПОРТ
Челси избацио „Милионере“, Бенфика „петардирала“ Белгијанце и оборила рекорд
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала