- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Очекивала се промоција, уследио је „дриблинг“ Лалатовића

© Фото : Јутјуб / Elta HDНенад Лалатовић
Ненад Лалатовић - Sputnik Србија, 1920, 10.03.2023
Пратите нас
Ненад Лалатовић, нови тренер Младости ГАТ, није се појавио на конференцији за медије пред меч са Спартаком, што је уједно требало да буде и његова промоција. Разлози нису познати, па ће јавност морати још да сачека на његово обраћања с новог радног места.
Ненад Лалатовић је прошле недеље добио отказ у Радничком из Ниша, али је претходно, бар према ономе о чему је брујала фудбалска Србија, већ договорио услове за преузимање Младости.
На тај начин настављена је његова турнеја по Србији и експресна селидба с југа на север земље. Али, тренутно је фокус стављен на то да се бивши тренер Нишлија, Војводине, Чукаричког, Црвене звезде није појавио на сопственој промоцији.
Послао је своју „десну руку“, помоћника Милана Вјештицу.
„Сутра нас очекује једна битна и тешка утакмица. Спартак је једна чврста и организована екипа која у последња три кола не зна за пораз. Сигурно је да су у претности што се психолошког плана тиче.
Што се нас тиче, спремно дочекујемо утакмицу и даћемо све од себе да остваримо добар резултат“, поручио је Вјештица на конференцији за медије пред суботњи сусрет.
Било је и питања везаних за стил игре који ће форсирати Младост под тренерском палицом Ненада Лалатовића, али Вјештица није желео да улази у детаље, већ ће о томе, када се буде појавио пред медијима, причати нови шеф стручног штаба.
Иначе, само дан након што се растао са Радничким, из Ниша су стигле информације да нису разлог растанка били слаби резултати клуба с југа, већ, према речима људи из клуба, непрофесионалност Ненада Лалатовића и непојављивање на тренинзима у данима пред утакмицу.
Душан Тадић, Ајакс - Sputnik Србија, 1920, 10.03.2023
СПОРТ
Српска десетка је „васкрсла“ и у леђа јој гледају Меси и Де Брујне
Немања Матић - Sputnik Србија, 1920, 10.03.2023
СПОРТ
Матић је одржао час фудбала у Риму: „Чиста класа“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала