Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вучић: Скупштина СНС 27. маја

© Tanjug / SAVA RADOVANOVICСедница Главног одбора Српске напредне странке
Седница Главног одбора Српске напредне странке - Sputnik Србија, 1920, 10.03.2023
Пратите нас
Лидер напредњака и председник Србије Александар Вучић најавио је данас, на седници Главног одбора странке, да ће сазвати Скупштину СНС за 27. мај.
Вучић је у МТС дворани у Београду, где се одржава седница Главног одбора СНС,рекао да су у току припреме за скупштину странке и истакао да предстоје важне недеље и месеци.
„Недовољно често држимо седнице ГО и добро је да се окупимо и саслушамо једни друге. Око скупштине странке, у складу са статутом СНС, о чему смо на Председништву причали, 26. или 27. априла, сазваћу скупштину за 27. мај ове године. И у току су већ унутарстраначки избори, негде се одвијају на добар начин, негде на мање добар начин“, рекао је Вучић.
Најавио је да ће се на скупштини крајем маја бирати сви страначки органи.
„Али ћу и данас, желим о томе да говорим, о мојој идеји, по први пут на седници ГО предочити нешто што би могла да буде и одлука скупштине странке. Мислим да је реч о стратешкој и суштинској одлуци, пошто ћемо бити у условима када је земља под великим спољним и унутрашњим притисцима. Јер, кад неко није на власти 10 или 11 година, не разуме то као свој неспособност, већ ће кривце тражити у нама и тако агресија постаје основни мото њиховог политичког деловања“, казао је Вучић.
Додао је да зато напредњаци треба да се припреме за тежак период, као и да ће се земље суочавати са додатним притисцима око КиМ.
Председник Србије Александар Вучић - Sputnik Србија, 1920, 09.03.2023
СРБИЈА
Вучић потврдио: Окупљамо надстраначки покрет за државу Србију
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала