- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јувентус избегао бламажу, Влаховић продужио мизерну серију

© Tanjug / Spada/LaPresse via APДушан Влаховић
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 12.03.2023
Пратите нас
Јувентус и Сампдорија су одиграли у Торину занимљив меч Серије А, а после велике борбе и преокрета домаћин је славио са 4:2 (2:2). Трагичар утакмице је дефинитивно Душан Влаховић који је промашио једанаестерац у 69. минуту.
Посебно је занимљиво било у првих 45 минута када је популарна „Стара дама“ водила са 2:0, а тим Дејана Станковића изједначио за 50 секунди.
Бразилац Бремер, на асистенцију Филипа Kостића, и Француз Адриен Рабио су постигли по гол у 11. и 26. минуту, па нико није сумњао у тријумф Јувентуса у том тренутку.
Костићу је, иначе, ово била осма асистенција од доласка међу црно-беле, а 11. у свим такмичењима и дефинитивно је оправдао уложени новац.
Ипак, само пар минута доцније, Аугелио је смањио на 2:1 у 31, да би 50 секунди касније Филип Ђуричић после додавања са десне стране Занолија изједначио на 2:2. Мало радости и за посрнули Декијев тим...
Ипак, једна од најгорих екипа у лиги ништа није могла у другом полувремену у коме су Рабио у 64. и резервиста Матијас Суле у надокнади донели коначни тријумф Јувентусу од 4:2.
Српски репрезентативац Душан Влаховић није успео да прекине голгетерски пост. Имао је у 69. минуту идеалну прилику, али је промашио најстрожу казну.
Погодио је леву стативу, па се његов низ без поготка продужио на шест утакмица и 535 минута. Срећом, без тежих последица за црно-беле који се полако пењу на табели после одузимања бодова.
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 12.03.2023
СПОРТ
Душан у кризи, легенда га критикује: „Не допада ми се...“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала