- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Душан у кризи, легенда га критикује: „Не допада ми се...“

© AFP 2023 / Fabio FerrariДушан Влаховић
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 12.03.2023
Пратите нас
Пет утакмица, прецизније 435 минута је прошло откако је Душан Влаховић последњи пут затресао мрежу ривала у дресу Јувентуса. Било је то против Нанта у Лиги Европе 16. фебруара, а није да није имао минутажу после тога јер је био стартер на још четири меча и само једном ушао као резерва.
Криза српског голгетера брине све у Торину јер Јувентус после одузимања бодова због финансијских махинација мора некако да се докопа Лиге шампиона, барем и као победник Лиге Европе.
Јувентус је у четвртак савладао Фрајбург (1:0) у првом мечу осмине финала, али се Влаховић није прославио, што је био разлог да му и велики Алесандро Дел Пјеро упути критике.

„Није ми се допала игра Душана Влаховића против Фрајбурга. Можда је тај пад и психолошки јер је дрес Јувентуса сам по себи тежак, али Душан сигурно има квалитет и најважније је да остане миран", изјавио је легендарни капитен.

Дел Пјеро би волео да види да Душан више шутира на гол противника.
„Свесни смо да поседује квалитет да тресе мреже. Зато ми се није допало што из неких ситуација макар није шутнуо. Битно је да Влаховић ужива поверење тренера Алегрија и навијача“, поручио је Дел Пјерo.
Тренер Алегри је, с друге стране, подржао Влаховића, уз констатацију да ће голови доћи и да се нада томе већ на мечу против Сампдорије у Серији А ове недеље.

„Душан је много боље физички. Верујем у њега. Играчи понекад пролазе кроз овакве фазе у каријери, посебно нападачи којима се све гледа кроз голове. Влаховић је технички одиграо добро све досадашње утакмице и надам се да ће постићи гол“, поручио је Алегри.

Тако може лако да се деси да несрећни Дејан Станковић и „фењераш“ Сампдорија ове вечери плате цену за све промашаје српског голгетера.
Немања Матић - Sputnik Србија, 1920, 10.03.2023
СПОРТ
Матић је одржао час фудбала у Риму: „Чиста класа“
Динамо Загреб, БББ, Здравко Мамић - Sputnik Србија, 1920, 10.03.2023
СПОРТ
Два сата свађе и песница у главу – Мамић преживео избацивање из Динама
Ари  - Sputnik Србија, 1920, 09.03.2023
СПОРТ
„Цела Европска унија ће се извинити Русији“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала