- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Повреда је покварила планове Шпанији и оставила трачак наде Србији: „Тешко је рећи збогом“

© AP Photo / Jon SuperСтефан Бајчетић
Стефан Бајчетић - Sputnik Србија, 1920, 16.03.2023
Пратите нас
Талентовани везиста Ливерпула Стефан Бајчетић саопштио је да због повреде неће моћи да игра до краја сезоне, а самим тим ће Шпанија морати да сачека на његов деби.
Све то даје трачак наде да би момак рођен у Вигу, чији је отац из Срђан из Србије и играо је за Црвену звезду, могао да преиспита одлуку да обуче дрес „црвене фурије“, а не Орлова.
Ипак, јасно је да су мале шансе за тако нешто, али могућност свакако постоји, докле год везни фудбалер клуба са Енфилда не буде уписао минуте за младу или „А“ селекцију Шпаније.
Стефан Бајчетић је путем друштвених мрежа обавестио јавност да ће га повреда удаљити од терена до краја сезоне.
„Нажалост, доживео сам повреду која ће ме држати ван терена до краја сезоне. Веома је тешко рећи збогом овој сјајној сезони за мене, али разумем да је све то део фудбала и да ће ме учинити ментално и физички јачим. Желим да се захвалим свим навијачима Ливерпула на подршци током сезоне и уверавам вас да ћу дати све од себе да се вратим јачи него икад“, констатовао је Стефан.
Бајчетић се нашао на списку младе репрезентације Шпаније за мартовске мечеве, али ће незгодна повреда одложити и пролонгирати тај деби.
Било је планирано да будућа звезда Ливерпула и европског фудбала игра у пријатељским мечевима са Швајцарском и Француском, док би после тога уследио и деби за сениорски тим.
Подсетимо, са Бајчетићем су и људи из Фудбалског савеза Србије, на челу са селектором Драганом Стојковићем Пиксијем, водили разговоре, покушавајући да га приволе да изабере Орлове.
Због свега што се догодило то поглавље и даље није затворено. Шансе јесу мале, али докле год постоји и трачак наде, све опције су у игри.
Тема прве емисије Спутњик спорта била је „Зашто се повукао Немања Видић?“
Ливерпул - Реал, Лига шампиона - Sputnik Србија, 1920, 16.03.2023
СПОРТ
Тужна слика српског фудбала – „последњи самурај“ и то само на папиру
Наполи - Sputnik Србија, 1920, 16.03.2023
СПОРТ
Чизма поново маршира Европом
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала