- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Шта се деси у авиону када одбијете да седнете на своје место /видео/

© Фото : Flickr/Bryan BurkeАвион, илустрација
Авион, илустрација - Sputnik Србија, 1920, 23.03.2023
Пратите нас
Снимак на којем је један путник у авиону омамљен пиштољем пред осталим путницима и посадом лета, проширио се друштвеним мрежама.
Ради се о хапшењу путника Болик Бет Малоуа (30) у авиону „Џет Стара“ у Аустралији. Он је на лету из Перта за Мелбурн у суботу увече хтео да седне поред супруге и детета, а замољен је да се помери на место које му је додељено на авионској карти.
Особље га је више пута молило да седне на своје место, а он је то одбијао, након чега је дошло до свађе. После ескалације свађе, пет полицајаца га је омамило да би га ухапсили, испричао је он за аустралијске медије.
„Осећао сам се као животиња. Пет полицијских и четири различита пиштоља одједном на човека који није учинио ништа лоше“, рекао је он.
Када је питао што је погрешно урадио, рекли су му да може добровољно да пође с њима, или ће га у супротном они одвести. На крају је омамљен пиштољем, стављене су му лисице и ухапшен је, а притом је пред свима вриштао од бола.
И други путници су испричали да је сцена била врло насилна.
„Свађа је брзо ескалирала. Било је веома насилно. Чак сам се и ја тресла“, испричала је једна путница за News.com.au.
Аустралијска полиција је саопштила да су посегли за пиштољем за омамљивање након што ништа друго није помагало, а Малоу је постао физички и вербално агресиван. Истичу да су повређена и три полицајца. Ипак, један путник је инцидент снимио, а он каже да није било агресије с Малоуове стране.
УПОЗОРЕЊЕ: Видео снимак је узнемирујућег садржаја!
Авион је на крају полетео без породице Малоу. Болик Бет Малоу се тренутно налази у Перту због привремене забране летења, али и даље тврди да није ништа крив, пренео је „Јутарњи лист“.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала