- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Хрвати шокирани и посвађани – анонимног хероја савладале емоције: „Чекао сам ово цео живот“

© AP Photo / Darko BandicХрватска и Велс
Хрватска и Велс - Sputnik Србија, 1920, 26.03.2023
Пратите нас
Фудбалска репрезентација Хрватске доживела је прави шок у Сплиту на старту квалификација за Европско првенство пошто је одиграла само нерешено (1:1) против Велса.
Хрвати су у дуел ушли као велики фаворити, водили су од 27. минута голом Андреја Крамарића, али је све шокирао Нејтан Броудхед поготком за егал у 93.
Селектор Златко Далић остао је у потпуном шоку после утакмице
"Тужан сам јер смо изгубили у последњем минуту из једног ударца у оквир гола. Имали смо контролу, али нисмо добро реаговали. Ово је баш шок, некада фудбал да, некада узме, све има свој разлог", навео је Далић.
Хрвати су могли у првом полувремену да стигну и до дуплиране предности, Крамарић је поново био у изгледној ситуацији, али је реаговао тако да се Иван Перишић жестоко наљутио на њега.
"Мој утисак са клупе је да је Крамарић требало да одигра у бољу позицију, а не да шутира левом ногом са 25 метара. Није било резонски", истакао је Далић.
Хрватској следи дуел са Турском који неће бити нимало једноставан, очекује Далићеве изабранике паклена атмосфера, али то, на пример, није сломило храбре Велшане у Сплиту.
Херој Броудхед, момак који наступа за енглески Испвич у трећој лиги, успео је да ућутка Пољуд голом у 93. минуту после чега је завршио у сузама.
"Искрено, мало је ово превише за мене. Савладале су ме емоције. Чекао сам овај тренутак целог живота", навео је Броудхед, а селектор Роберт Пејџ је признао да је његов пулен заплакао на крају меча.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 26.03.2023
СПОРТ
Љубичић упоредио Ђоковића и Надала – „Новак је фаворит, исто изгледа данас и пре десет година“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала