- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Мило Ђукановић: Убеђен сам да ћу победити 2. априла

© Фото : Уступљено СпутњикуМило Ђукановић
Мило Ђукановић - Sputnik Србија, 1920, 26.03.2023
Пратите нас
Црној Гори потребни су озбиљни и одговорни људи на њеном челу, казао је председнички кандидат Демократске партије социјалиста (ДПС) Мило Ђукановић, додајући да је убеђен да ће победити на изборима 2. априла.
Како је саопштено из ДПС-а, он је на трибини у Сутомору рекао да су у сваком времену држави потребни озбиљни људи на њеном челу, а посебно када наступе геополитички поремећаји.
Према речима Ђукановића, ти геополитички поремећаји само су придодати наслеђеним историјским проблемима, почев од подела црногорског друштва, па до заостајања у развоју. Он је казао да никада није дијелио нереални оптимизам.
„Ја сам убеђен да ћу победити на изборима 2. априла. Победа на председничким изборима нам потпуно отвара пут до победе на парламентарним“, навео је Ђукановић.
Он је рекао да је кампања до сада показала „да већина од свих његових противкандидата заправо наступа за исту репрезентацију“ и „да су они само разне верзије великосрпске политике у Црној Гори“. Како је казао, то је сада дефинитивно и председнички кандидат Покрета Европа сад Јаков Милатовић. Према речима Ђукановића, ангажман из Београда, уочи другог круга, убедљиво то потврђује.
„Од препоруке Војислава Шешеља, па до организације Црногораца у Београду, оних истих које су нам нудили да 21. маја 2006. уместо нас одлучују хоће ли Црна Гора бити независна”, навео је Ђукановић.
Ђукановић је оценио да се на овим изборима одлучује, како је рекао, „хоћемо ли да будемо покрајина Велике Србије, или ћемо да наставимо путем којим смо кренули, да развијамо и усавршавамо Црну Гору као уређену европску државу“, пренела је РТЦГ.
Јаков Милатовић - Sputnik Србија, 1920, 24.03.2023
РЕГИОН
Милатовићу веће шансе у другом кругу, права борба тек на парламентарним изборима
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала