- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Искрена исповест Звездиног Аргентинца – „Био сам тужан, свађао се са Душком и свима“

© Фото : АБА лига / Драгана СтјепановићЛука Вилдоса
Лука Вилдоса - Sputnik Србија, 1920, 30.03.2023
Пратите нас
Црвена звезда савладала је Валенсију у оквиру Евролиге, а после утакмице Аргентинац Лука Вилдоса изашао је пред новинаре и објаснио разлог нешто слабијих игара у последње време. Истиче да је доживео пад самопоуздања због приватних проблема.
Видлоса је пред новинаре изашао и у емотивном разговору потврдио да је имао приватних проблема који су утицали на његову игру, али да је сада све боље...
„Играм добро, посебно јер сам убацио неке тројке. Трудим се да се вратим у свој ритам, али битно је да као екипа играмо добро. Побеђујемо и губимо као тим. Имао сам неке проблеме у приватном животу, осећао сам се тужно. Сви знају о томе, знају колико ми је она (девојка) била важна у животу. Сада се враћам животу и кошаркашком ритму, поново сам срећан“, рекао је Вилдоса после утакмице.
Растанак са девојком није лако пао Аргентинцу.
„Када имаш проблеме у животу, твоје самопоуздање је лоше. Размишљаш о животу, его и понос су ту... Све то сам рефлектовао на паркет. Свађао сам се са свима, са Душком, са саиграчима, са новинарима, са свима. Сада сам добар, извињавам се ако сам рекао нешто, ја сам Лука опет“, рекао је Аргентинац.
Вилдоса је имао поприлично турбулентан период у животу, а открио је и како то лечи.
„Рад, сваког дана сам овде, покушавам да енергију обновим, долазим пре тренинга, радим, шутирам и више него обично, покушавам да радим доста како бих се вратио у ритам“, објаснио је Вилдоса.
Навијачи Црвене звезде надају се да ће до краја сезоне гледати најбољу верзију Вилдосе који се у последње време доводио у везу са преласком у грчки Панатинаикос.
Погледајте емисију Спутњик спорт.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 29.03.2023
СПОРТ
Колин није кукавица – „бег“ америчког фаворита враћа Јокића у седло
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала