- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Шупут за Спутњик после спектакла у Београду: „Да не одемо тек тако у заборав“ /видео/

© Sputnik / Тамара РанковићПредраг Шупут
Предраг Шупут - Sputnik Србија, 1920, 04.04.2023
Пратите нас
Прави спектакл су као увертиру утакмице 32. кола Евролиге између Партизана и Реал Мадрида у београдској Арени приредили ветерани два кошаркашка великана, а међу њима се нашао и Предраг Шупут који је за Спутњик изнео своје утиске.
Некада сјајни крилни кошаркаш, рођен у Госпићу пре 45 година, две сезоне је носио дрес Партизана и освојио је две титуле, оставивши велики траг у срцима навијача Партизана.
„Супер је све, изашли смо живи и здрави из утакмице. Гледајући Реал, они су утренирани, ми смо се први пут скупили, али хвала Партизану и онима који су се сетили да ова два клуба одиграју пријатељску утакмицу“, навео је Шупут.
Легенде Партизан - Реал - Sputnik Србија, 1920, 31.03.2023
СПОРТ
Спектакл у Београду – легенде Партизана победиле ветеране Реал Мадрида
Иако се ради о ветеранима, утакмица је била веома занимљива, пуна дивних потеза и тројки, Партизан је на крају победио са 65:64, а наш саговорник верује да би овакви догађаји могли да постану традиција.
„Било би лепо, да не одемо тек тако у заборав. Увек је феноменалан осећај носити дрес Партизана, једино је што нисмо физички спремни да дамо максимум, али је ово једна лепа увертира за утакмицу актуелних екипа... А за нас је важно да смо преживели“, додао је Шупут уз осмех.
А што се тиче актуелне екипе...
„Надам се да ћемо имати среће да уђемо у Топ 8, па да идемо и на то завршно такмичење, а тамо је све могуће“, оптимистично је закључио Шупут.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала