- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Недовић поносан на друга из Партизана: „Драго ми је што игра четвртфинале Евролиге“

© Sputnik / Лола ЂорђевићКошаркаш Црвене звезде Немања Недовић
Кошаркаш Црвене звезде Немања Недовић - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2023
Пратите нас
Кошаркаш Црвене звезде Немања Недовић истакао је у интервјуу за грчки СДНА да су црвено-бели заслужили да уђу у плеј-оф Евролиге, иако су у лигашком делу елитног такмичења завршили на 10. месту са учинком 17-17.
Црвено-бели су се дуго борили за улазак у најбољих осам, али на крају нису успели.
„Нажалост, нисмо ушли у плеј-оф. Мислим да смо заслужили. Доживели смо тешке поразе у мечевима које смо контролисали, али сад ништа не можемо да променимо. То је кошарка“, рекао је Недовић.
Истакао је да Црвена звезда има два циља која мора да испуни.
„АБА лига је веома важна, а имамо и српски шампионат. Имамо чему да се надамо, да пробамо и пренесемо добру игру из финиша Евролиге на остатак сезоне“, рекао је Недовић за СДНА.
Осврнуо се и на изјаву тренера Душка Ивановића који је истакао да би Звезда могла и до титуле да је ушла међу осам најбољих екипа елитног такмичења.
„То је оно у шта он верује и што је покушао да пренесе на нас. Кад уђете у Топ 8 све је могуће. На једну сте победу у гостима од Ф4, а ако сачувате домаћи терен, а онда тамо свашта може да се деси. Сигурно ћемо се сећати ове сезоне која за нас није успешна. Циљ је био Топ 8 и нисмо то остварили. Али, као што сам рекао, још смо у трци за два трофеја“, каже Недовић.
Грке је посебно интересовало какав однос има са од раније одличним пријатељем Јоанисом Папапетруом са којим је делио свлачионицу у Панатинаикосу.
Недовић је у овом одговору демонстрирао класу.

„То је нешто невероватно, нешто изван кошарке. Не занима ме што игра за Партизан, а и њега што ја играм за Звезду. Наравно, због наших распореда нисмо имали прилику да се сусрећемо колико смо желели. Стално причамо преко телефона и дописујемо се. Драго ми је због њега што иде у четвртфинале. Надам се да ћу имати прилику да играм против њега у финалу АБА лиге и победим га“, казао је Недовић.

Кошаркаш Партизана Данте Егзум - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2023
СПОРТ
Егзум најавио Спутњику опасна закуцавања – и то није било случајно
*Погледајте емисију Миљанов корнер
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала