- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Председник Думе: Дугачак је списак Бајденових злочина, кандидатура је жеља да избегне одговорност

© AP Photo / Susan WalshБела кућа
Бела кућа - Sputnik Србија, 1920, 27.04.2023
Пратите нас
Кандидатура Џозефа Бајдена за председничке изборе наредне године резултат је жеље актуелног шефа државе да избегне одговорност за своје злочине, рекао је председник руске Думе Вјачеслав Володин.
„Списак Бајденових злочин и то није све: организација терористичких напада на гасоводе ‘Северни ток’ и ‘Северни ток 2’, отварање биолабораторија широм света, корупционашки послови његове породице у Украјини, уништавање привреде Европе, геноцид на цивилима у Украјини и Русији, покретање рата у Украјини“, написао је Володин на Телеграм каналу.
Подсетимо, амерички новинар Симур Херш је почетком фебруара изјавио да су терористичке нападе на гасоводима, који повезују Русију и Немачку, организовале САД уз учешће Норвешке и по директном упутству америчког председника Џозефа Бајдена. Операција је била под окриљем „Балтопс обуке".
„Њујорк тајмс" је месец дана касније, позивајући се на обавештајне податке објавио да је диверзије на „Северним токовима" наводно спровела „проукрајинска група". Руководство Украјине негира да је уплетено у диверзије.
Амерички председник Џозеф Бајден - Sputnik Србија, 1920, 25.04.2023
РУСИЈА
"Очајни деда" опет кандидат: Руски званичник упозорио на непредвидљиве последице реизбора Бајдена
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала