- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Спектакуларан дочек за црно-беле хероје /видео/

© Sputnik / Лола ЂорђевићКошаркаши Партизана
Кошаркаши Партизана  - Sputnik Србија, 1920, 28.04.2023
Пратите нас
Кошаркашима Партизана приређен је спектакуларан дочек од најватренијих навијача, који су окупирали просторије аеродрома Никола Тесла, и уз песму и аплауз поздравили су црно-беле експедицију после повратка из Мадрида.
Свашта се десило претходне ноћи у дворани Визинк центар у престоници Шпаније, а несумњиво је да су кошаркаши Партизана истински хероји. У два меча потпуно су надиграли фаворизовани краљевски клуб, који није могао да се помири са поразом у другом мечу и огромним резултатски дефицитом 80:95, па је Серхио Љуљ започео кавгу са Кевином Пантером, да би потом уследиле сцене из америчког рвања у којима је предњачио дивљак Жерсон Јабуселе.
Жељко Обрадовић - Sputnik Србија, 1920, 28.04.2023
СПОРТ
Одговор на насиље – овације и осмеси Обрадовића и повређеног Егзума /видео/
Уследио је одговор црно-белих који су на крају с осмехом на лицу напустили дворану и запутили се ка Београду. А тамо - спектакуларан дочек у режији истинских навијача и свих оних којима је црно-бела боја у срцу.
Орила се песма, скандирана су имена свих кошаркаша, почев од капитена Кевина Пантера, преко љубимца Гробара Матијаса Лесора, који је недавно проглашен за најбољег дефанзивца АБА лиге, па све до оног чувеног повика "Алексааааа", чиме су навијачи Партизана опонашали Жељка Обрадовића и чувени урлик упућен његовом Чачанину.
Како је све то изгледало можете да видите на видео снимцима које је КК Партизан окачио на свом официјалном Твитер налогу.
Подсетимо, Евролига која се иза поноћи огласила саопштењем, требало би до краја дана да изрекне казне пред трећи меч полуфинане серије који ће 2. маја бити одигран у Београду.
Серхио Љуљ - Sputnik Србија, 1920, 28.04.2023
СПОРТ
Лажно „преузимање одговорности“ и покушај дељења кривице; Пантер: Ја нисам започео ништа!
 Данте Егзум - Sputnik Србија, 1920, 27.04.2023
СПОРТ
Осрамоћени Мадриђани изазвали незапамћену тучу – повређен играч Партизана! /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала