- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Поноћно заседање и саопштење Евролиге због хаоса у Мадриду – тек ће да пљуште казне

© Tanjug / VLADIMIR SPORCICПартизан - Макаби, Евролига
Партизан - Макаби, Евролига - Sputnik Србија, 1920, 28.04.2023
Пратите нас
Евролига се огласила саопштењем иза поноћи, објаснивши због чега је меч у дворани Визинк центар између Реал Мадрида и Партизана прекинут 100 секунди пре краја. Када су изречене казне за све актере инцидента због напуштања клупе и уласка на паркет, ниједан тим није имао довољно кошаркаша, а то је минимум два, неопходних да се меч приведе карају.
Због тога је меч прекинут и регистрован резултатом који је у том тренутку био на снази, а то је 80:95 у корист београдских црно-белих.
У поноћном саопштењу Евролиге наведено је следеће:
„Друга утакмица плеј-оф серије између Реал Мадрида и Партизана прекинута је минут и 40 секунди пре краја, кадај е дошло до свађе на терену и готово обе клупе су биле испражњене и нашле су се на терену. Када су изречене казне за све играче учеснике инцидента због напуштања клупа, ниједан тим није имао довољно играча, миним двојицу, неопходних да се меч оконча. Тако да се утакмица сматра званично завршеном у тренутку када је прекинута - 80:95 у корист Партизана који сада води у серији 2:0“, стоји у саопштењу ЕЛ, а искључен је чак 21 играч оба тима.
Богдан Богдановић - Sputnik Србија, 1920, 28.04.2023
СПОРТ
„Српски снајпер“ неуспешно завршио мисију у Америци
Евролига је проследила пријављене чињенице независном дисциплиснком суду Евролиге, који ће у наредних 24 часа донети нове одлуке, односно изрећи казне због хаоса и скандала који се одиграо у четвртак увече у дворани Визинк центар, где је, чини се најдебљи крај, извукао Данте Егзум ком је страдао прст стопала.
Евролига је такође најоштрије осудила догађаје који су се одиграли, поручивши да је то нешто што не предствља праве вредности и поштовање које лига и клубови промовишу.
Жељко Обрадовић - Sputnik Србија, 1920, 28.04.2023
СПОРТ
Обрадовић: Снимак постоји, а сада желим да се прича само о кошарци
Данте Егзум - Sputnik Србија, 1920, 27.04.2023
СПОРТ
Објављене последице дивљачког насртаја на кошаркаша Партизана
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала