- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Екипа Хитне помоћи у Београду нападнута бејзбол палицом, нападачи ухапшени

© Sputnik / Лола ЂорђевићВозило Хитне помоћи, илустрација
Возило Хитне помоћи, илустрација - Sputnik Србија, 1920, 29.04.2023
Пратите нас
Педијатријска екипа Хитне помоћи нападнута је у послеподневним сатима бејзбол палицом у Београду, у Поп Стојановој улици на Врачару. Лекар је задобио озбиљну повреду главе, док је возач задобио повреду руке. Полиција је вечерас саопштила да су нападачи ухапшени.
Како је речено РТС-у, педијатријска екипа Хитне помоћи примила је педијатријски позив у 17.22 и веома брзо стигла у Поп Стојанову улицу.
У Хитној помоћи нису изнели детаље о нападачима. Доктор је ударен бејзбол палицом и има озбиљну повреду главе, а возач је задобио повреду руке, речено је у Хитној помоћи.
МУП је саопштио вечерас да су припадници Полицијске станице Звездара ухапсили Ж.М. (1998), Д.М. (2002) и У.Б. (2003) због постојања основа сумње да су извршили кривично дело насилничко понашање, пренео је Танјуг.
Они се сумњиче да су у Поп Стојановој улици на Звездари палицом и дрвеним предметом физички напали лекара и возача Хитне помоћи, који су потом са повредама збринути у Ургентном центру.
Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Првом основном јавном тужилаштву у Београду, саопштено је из МУП-а.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала