- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Српски тренер направио скандал у Северној Македонији

© Sputnik / Лола ЂорђевићКошаркашка лопта
Кошаркашка лопта - Sputnik Србија, 1920, 01.05.2023
Пратите нас
Невероватне сцене стижу нам из кошаркашког шампионата Северне Македоније. Тренер МЗТ-а, иначе Србин Драган Гаги Николић, револтиран једном одлуком својих играча ушао је на терен и том приликом оборио на земљу играча противничког тима Kожува.
Током друге четвртине, Николић је био веома незадовољан, снажно је гестикулирао и уопште није водио рачуна куда иде, па је ушао на паркет. Баш у том моменту је противнички играч ишао том путањом, а Николић га је срушио на паркет.
Срећом, играч Kожува прошао је без повреда, али је потом и сам био изузетно револтиран, па је на тренутак и насрнуо на познатог тренера, који је својим гестикулацијама ка њему, али и својим играчима спречио већи инцидент.
Наравно, српски тренер је искључен због овог „грубог прекршаја“, али сцена која се ретко виђа на кошаркашким теренима остаће записана у историји македонске кошарке.
Фаворизовани МЗТ је славио са 83:69 и повео у четвртфиналу македонског плеј-офа са 1:0, уз сјајну партију искусног ветерана Дамјана Стојановског који је убацио 29 поена.
Реал Мадрид, кошарка - Sputnik Србија, 1920, 01.05.2023
СПОРТ
Реал затражио од Партизана појачане мере безбедности у Београду
*Погледајте најновију епизоду Миљановог корнера
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала