- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Руси пишу о магичној Српкињи: „Зову је чудотворном докторком“

© Фото : Скриншот Еуроспорт 1Маријана Ковачевић, ложа, Новак Ђоковић
Маријана Ковачевић, ложа, Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 10.05.2023
Пратите нас
Додавање Луке Модрића из места за наставак контранапада који је донео гол, 87 минута проведених на терену полуфинала Лиге шампиона – и све то захваљујући српској докторки Маријани Ковачевић о којој се нашироко пише и у Русији.
Лука Модрић, један од најбољих фудбалера свих времена који је потекао са територије бивше Југославије, у позним играчким годинама демонстрира сву своју моћ и поносно носи десетку Реал Мадрида, али ништа од тога се не би десило сада да није затражио помоћ српске „чудотворке“.
Крајем априла навијачи Реала су добили лошу вест – Модрићу је напукао мишић леве бутине и медији су пренели да ће ван терена морати да проведе најмање две до четири недеље, што је значило да неће бити у саставу за двомеч полуфинала Лиге шампиона против Манчестер ситија.
Чудо је најављено четвртог маја, Модрић се нашао на тренингу екипе пошто је претходно пропустио утакмице против Алмерије и Реал Сосиједада у шпанском првенству, а већ следећег дана провео је осам минута на терену против Осасуне у финалу Купа Краља.
Дакле, само девет дана после повреде Модрић се вратио на терен, то је било занимљиво и руским медијима који су опширан текст посветили начину опоравка хрватског фудбалера за шта је заслужна српска докторка Маријана Ковачевић.
„Зову је чудотворном докторком, Модрић је дошао у Београд на викенд и за то време је подврнут третману који је изумела Маријана, а који укључује коришћење плаценте и машине која ствара притисак таласа“, наводи се у тексту портала Спортс.ру.
Даље се наводи да је Ковачевићева специјализовала третман спортских повреда, уз наводе да она плаценте набавља преко италијанских козметичких компанија, да је рецепт тајан, а да су сви састојци које користи природни.
Подсетимо, докторка Маријана је недавно помагала и Новаку Ђоковићу на Аустралијан опену и помогла му је да стигне до титуле на првом Гренд слем турниру у сезони.
Црна Гора - Србија - Sputnik Србија, 1920, 10.05.2023
СПОРТ
Србија кажњена због утакмице у Црној Гори!
Маријана Ковачевић, ложа, Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 28.01.2023
СПОРТ
Због Новакове ложе – у Новаковој ложи: Цео свет је упознао „мистериозну“ Српкињу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала