- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Краљ Мадрида осетио ружну страну славе у Риму /видео/

© AP Photo / Bruna PradoКарлос Алкарас
Карлос Алкарас - Sputnik Србија, 1920, 12.05.2023
Пратите нас
Други рекет планете Карлос Алкарас који је прошле недеље крунисан на Мастерсу у Мадриду, имао је сјајну добродошлицу у Риму, где ће се надметати за трофеј, али је мрљу на потписивање аутограма бацио један огорчени навијач који га је беспротребно увредио.
Бесан због тога што се у „мору навијача“ није изборио да му се талентовани 20-годишњи Шпанац потпише на лоптицу, непознати момак из публике назвао је Алкараса го***м.
Јасно је да сјајни шпански тенисер није заслужио такво опхођење, али је исто тако показао невероватну смиреност и зрелост, с обзиром на то да се само насмејао на оно што је дошло из публике, а што је он врло добро чуо.
Наставио је као да се ништа није догодило и у пратњи обезбеђења упутио се ка тениском комплексу како би одрадио тренинг.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 12.05.2023
СПОРТ
Јокић је дочекао својих „пет минута“
Неко би се можда изнервирао и ушао у којекакву расправу, не и шампион Мастерса из Мадрида, који је по доласку у Рим имао фантастичну добродошлицу од стране навијача, али је, нажалост, осетио и ружну страну славе и огорченог фана који је остао ускраћен за аутограм.
Карлос Алкарас који ће уз Новака Ђоковића бити главни фаворит за освајање трофеја у Вечном граду, игра први меч у суботу, када ће му ривал бити сународних Алберт Рамос-Вињолас, 72. рекет планете.
Алкарас је у финалу Мастерса у Мадриду после велике борбе у три сета изашао као победник из двобоја са Ленардом Штруфом, што му је омогућило да се самим појављивањем на турниру у Италији, врати на прво место АТП ранг листе пред почетак Ролан Гароса.
„Не осећам се као да сам тренутно најбољи играч света. Трудим се да играм најбољи могући тенис, али се не осећам супериорним у односу на остале. Циципац је изгубио у четвртфиналу, али то не значи да сам бољи. Штруф је заслужио финале, као и Аслан Карацев јер су играли на високом нивоу. што се тиче Ролан Гароса и тога да сам међу фаворитима. Не знам, ту је Циципас који је увек на високом нивоу, Ђоковић ће увек бити фаворит, Надал такође, јер је то његов турнир. Стављам себе у врх те листе, мислим да могу да играм на високом нивоу јер сам пун самопоуздања“, рекао је Карлос Алкарас.
Када је Новак Ђоковић у питању и његов почетак на Мастерсу у Риму, српски и светски број један ће „упалити моторе“ у петак, не пре 19 часова, а први ривал му је Аргентинац Томас Мартин Ечеверија. Тај сусрет можете да пратите уживо уз Спутњик спорт у текстуалном преносу.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 11.05.2023
СПОРТ
Ђоковић отворио душу – причао о Алакарасу, Надалу, важним одлукама и сузама
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 11.05.2023
СПОРТ
Ђоковића чека противник који има чудан хоби – познато и кад излазе на терен
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала