- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Џејмс и Холивуд спремни за спектакл: „Знамо шта доноси Јокић“

© AP Photo / Mark J. TerrillЛеброн Џејмс
Леброн Џејмс - Sputnik Србија, 1920, 13.05.2023
Пратите нас
Леброн Џејмс, лидер Лос Анђелес Лејкерса и један од најбољих кошаркаша у историји НБА лиге, причао је о Николи Јокићу пред судар са Денвером у финалу Западне конференције.
Несумњиво је да ће Холивуд бити поприште спектакла, а светла рефлектора сасвим сигурно ће бити резервисана за краља Џејмса и двоструког МВП-ја НБА лиге и српског аса Николу Јокића.
Свесни су тога Лејкерси, свестан је тога и Леброн Џејмс који је након што је свом тиму трасирао пут ка финалу Западне конференције и елиминисао Голден Стејт (4:2 у серији), причао пред камерама о наредном ривалу, а акценат је био на Јокићу и Џамалу Мареју,
„Били су први на Западу и то са разлогом. Играју фантастичну кошарку током читаве сезоне и у серију улазимо са великим поштовањем према томе. Одлично су вођени од стране тренера и сви знамо какву динамику доноси Јокић, као и Џамал Мареј, посебно када су здрави. Али, нису само они у питању него и остали играчи Денвера. Прво да се одморимо, да будемо са породицама. А онда у недељу и понедељак да се припремамо за меч. Даћемо све од себе да будемо на највишем могућем нивоу против једног фантастичног тима“, поручио је Леброн Џејмс.
Лејкерси и Денвер претходни пут одмерили су снаге у плеј-офу 2020. године, када се због вирус корона играло „у мехуру“. „Језерџије“ су тада у финалу Запада изашле као победници.
Такође, познат је и распоред мечева између Денвера и Лејкерса у којем ће Нагетси имати предност домаћег терена, а сви мечеви, потенцијалних седам, биће играни у истом термину – 02:30 по средњеевропском времену.
Први сусрет заказан је у Бол Арени за 17. мај.
Погледајте нову епизоду емисије Миљанов корнер.
Лејкерси - Sputnik Србија, 1920, 13.05.2023
СПОРТ
Краљ елиминисао шампиона и заказао двобој са Јокићем
Александар Џикић - Sputnik Србија, 1920, 12.05.2023
СПОРТ
Џикић скинуо круну прваку и одвео Хапоел у финале Лиге шампиона!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала