- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Прљав потез Британца: Напад с леђа и Новаков поглед испод обрве /видео/

© AP Photo / Andrew MedichiniНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 16.05.2023
Пратите нас
Сраман потез Британца Камерона Норија који је у четвртом гему другог сета потпуно беспотребно напуцао на мрежи Новака Ђоковића у лист леве ноге, и то у тренуцима када је српски ас окренуо леђа.
Уследили су звиждуци римске публике и поглед Новака Ђоковића испод обрве, с обзиром на то да се Британац практично није ни извинио због скандалозног геста, ничим извазваним.
Новак води 1:0 у сетовима, а у четвртом гему другог сета уследио је мучки напад Британца с леђа. Несхватљиво је шта му је у тим тренуцима пролазило кроз главу, с обзиром на то да је Новак признао губитак поена, окренуо је лоптици леђа и желео је само да се склони, а Нори је ухватио волеј на мрежи и закуцао је лоптицу директно у Србинову ногу.
Касније су се срели на мрежи, Новак је погледом тражио контакт, али се Британац није удостојио да га погледа, а камоли да се извини за сраман атак. Јер, то је нешто што се не ради. Када имате зицер, а противник вам је окренуо леђа, гађа се било који део терена, а никако противник ког можете да повредите.
Ток сусрета пратите уживо уз Спутњик.
 Новак Ђоковић, промотер рада Етно мреже, Експо 2020. Дубаји - Sputnik Србија, 1920, 16.05.2023
СПОРТ
Новак описао Италијанима необичан сусрет из детињства: „Осетио сам велики страх“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала