- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Навијам за Новака због свега што су му радили“ – Американац поткачио домовину због саботаже Србина

© AP Photo / ndrew MedichiniНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 19.05.2023
Пратите нас
Џими Конорс, тенисер са највише титула у историји тог спорта, поново је пружио подршку Новаку Ђоковићу у свом подкасту „Предност за Конорса“. Чувени Американац рекао је да навија за српског аса и да верује да ће у наставку сезону Новак постићи велике успехе иако је у Риму заустављен у четвртфиналу.
Новак Ђоковић се током последње две године борио са никад већим неправдама због одлуке да се не вакцинише. Пропустио је низ турнира 2022. године, а у Сједињеним Америчким Државама му није било дозвољено да игра ни у првој половини ове године.
Џими Конорс, легендарни амерички тенисер, управо због таквих неправди навија за то да Новак настави да постиже успехе.
„Навијам за „Џокера“, а ево и зашто. Мислим да су га баш саботирали последњих година. Веома. Навијам за то да све то преброди, а он је показао да то може, већ је стигао до 22 гренд слем трофеја. Показао је колика је величина, али су га спречавали да још више тога оствари“, искрен је био Конорс у свом подкасту разговарајући са Спенсером Сегуром.
Американац једино страхује због Новакове одлуке о завршетку каријере. Конорс би због тога волео да српски ас ове године оствари што боље резултате.
„Не знам колико дуго ће он још играти. Можда одигра ову сезону, па још једну и онда каже да је завршио. Не знам, али навијам да преброди ову годину и да оствари велике успехе баш због тога што су му радили“, закључио је Џими Конорс, власник 109 титула.
Легендарни амерички тенисер и раније је знао да стане уз Новака и подржи га у тренуцима када је српски тенисе пролазио кроз тешке тренутке. Недавно је Конорс истакао и то да од Ђоковића очекује пуно на Ролан Гаросу без обзира на резултате који претходе Гренд слему на шљаци. Управо је свој максимум и српски ас најавио на том турниру.
*Погледајте ново издање емисије Спутњик спорт.
Данил Медведев и Стефанос Циципас - Sputnik Србија, 1920, 19.05.2023
СПОРТ
Циципас и Медведев за римско финале: „Постоје мечеви који доносе драму“
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 18.05.2023
СПОРТ
Епархија се огласила поводом „забране за Ђоковића“
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 18.05.2023
СПОРТ
Медведев осветио пријатеља и оживео сан о „недостижном“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала