- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Узбуна у САД: Kамионом ударио у баријере код Беле куће, нађена застава са кукастим крстом /видео/

© AP Photo / Susan WalshБела кућа
Бела кућа - Sputnik Србија, 1920, 23.05.2023
Пратите нас
Полиција је у понедељак увече привела возача камиона који је својим возилом ударио у безбедносне баријере на Тргу Лафајет испред Беле куће у Вашингтону, саопштио је портпарол америчке Тајне службе.
"Није било повређених у инциденту, а узрок и други детаљи овог инцидента се истражују", објавио је на свом Твитер налогу портпарол америчке Тајне службе Ентони Гуљелми и додао да су неки прилази и пешачке стазе затворени у околини, преноси Ројтерс.
Оближњи хотел "Хеј Адамс" евакуисан је на захтев тајне службе, објавио је Вашингтон пост, а телевизија ВУСА приказала је уживо видео са камионом компаније У-Хаул поред низа челичних стубова, са униформисаним полицајцима и полицијским псима поред возила.
Из предострожности задња врата камиона отворена су уз помоћ роботизоване полицијске машине на даљинско управљање и у камиону је откривена само лутка, али не и неки други терет.
Наводно је нађена и застава са кукастим крстом, али више детаља није познато.
Позивајући се на изјаве сведока, ВУСА ТВ је објавила да је возач, након првог, и други пут ударио возилом на баријере на Тргу Лафајет.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала