- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Ближи се расплет - Србија препрека НАТО циљу у региону | Од четвртка до четвртка

© Tanjug / DOPISNIK KiMВојна вежба "Бранилац Европе 23" у Приштини
Војна вежба Бранилац Европе 23 у Приштини - Sputnik Србија, 1920, 25.05.2023
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији Радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” некадашњи дипломата Зоран Миливојевић.
Због жеље САД да задрже светску доминацију Владимир Путин на безбедносној конференцији у Москви, поручио да расте нестабилност у свету и да се појављују нова жаришта.
Истој конференцији присуствовали Милорад Додик и Александар Вулин - како ће на то гледати Запад?
Распоређивање руског тактичког нуклеарног оружја у Белорусији је симетрични одговор Вашингону који поставља своје нуклеарно оружје у пет европских земаља.
Док амерички сенатори обилазе Албанију, Црну Гору, Приштину и Србију, Бајден тражи од Конгреса 108 милиона долара за борбу против тзв. руског утицаја на Западном Балкану.
Емисију коју води и уређује Наташа Милосављевић слушајте на таласима радија Студио Б у 21 сат и гледајте на каналу Спутњик Србија на платформи „Одиси“ (odysee.com).
Од четвртка до четвртка Зоран Миливојевић

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала