- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Русија: Оружје испоручено Кијеву може да „исплива“ у било ком делу света, па и у Латинској Америци

© Министерство обороны РФ / Уђи у базу фотографијаЛансирања ракета на објекте војне управе Украјине
Лансирања ракета на објекте војне управе Украјине - Sputnik Србија, 1920, 25.05.2023
Пратите нас
Специјалне службе Запада организују нелегалне испоруке оружја Урајини које могу да „испливају“ у било ком региону света, укључујући и Латинску Америку, изјавила је представница министарства унутрашњих послова Русије Ирина Волк.
Према њеним речима, руски министар унутрашњих послова Владимир Колокољцев је на јучерашњем састанку са кубанским колегом Лазаром Албертом Алваресом потврдио да ће наставити заједнички рад у циљу сузбијања сајбер криминала.
„Колокољцев је подвукао да су западне специјалне службе на рачун украјинског народа фактички спроводиле операције нелегалних испорука оружја, између осталог и преносних и противтенковских ракетних комплекса. То оружје може да се појави у било ком региону света, између осталог и у земљама Латинске Америке и Карипском мору“, рекла је она.
Осим тога, Колокољцев је још једном навео да низ западних земаља покушава да ограничи или чак да заустави чланство Руске Федерације у Интерполу.
Портпаролка министарства унутрашњих послова Русије је закључила да је политизација међународног спровођења закона контрапродуктивна и штети заједничким интересима у борби против криминала.
Дмитриј Медведев - Sputnik Србија, 1920, 23.05.2023
Специјална операција у Украјини
Медведев: НАТО испоручује Кијеву авионе и биће као све у реду - неће ништа бити у реду!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала