- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезди је дао године и срце – Израелац га прецртао после два дана: „Нисам ово заслужио“

© Sputnik / Лола ЂорђевићМилан Борјан
Милан Борјан - Sputnik Србија, 1920, 01.06.2023
Пратите нас
Израелац Барак Бахар, нови тренер фудбалера Црвене звезде, изненадио је јавност одлуком да после шест успешних година склони са гола капитена Милана Борјана и потражи новог чувара мреже.
Бахар је одлуку саопштио искусном голману после састанка који су имали, прошле недеље, а одлука израелског тренера поделила је црвено-бели табор.
Анкета
Да ли Звезди треба нови голман уместо Милана Борјана?
Дугогодишњи чувар мреже је, како каже, повређен и тужан и сматра да није испоштован како доликује некоме ко је шест година живота дао Звезди и са њом освојио исто толико титула.
„Упознао сам тренера Бахара у Београду и лепо смо се испричали. Kад сам дошао у Париз, нови тренер ме је позвао и саопштио ми да нисам више први голман и да не рачуна на мене. Телефонским путем“, открива Борјан у разговору за „Спортски журнал“.
То га је, како каже, искрено повредило.

„Искрено, јако ми је тешко и јако сам повређен, јер нисам заслужио да ме тренер који је два дана у клубу позове и саопшти ми такву информацију. Просто, мислим да је требало да будем испоштован на начин који доликује некоме ко је шест година живота дао Црвеној звезди. Сада ми је врућа глава и јако сам повређен и тужан, не желим да кажем нешто што није на месту“, сматра Борјан.

Времешни голман каже да ће време показати ко је у праву.
„Нека о мени причају моји резултати и шест година титула, дуплих круна, спортских и надљудских напора. Време је увек најбољи показатељ. У сваком случају, ја сам Звездин војник, имам уговор до 2026. године. Моје срце куца за моју Црвену звезду и то нико не може да ми одузме“, закључио је Милан Борјан.
Севиља - Sputnik Србија, 1920, 01.06.2023
СПОРТ
Није Лига Европе, то је Лига Севиље – Мурињо после драме и пенала изгубио прво УЕФА финале
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала