- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ђоковић о бурним реакцијама према стручном штабу: „Сваки пут се договоримо и опет ме не разумеју“

© AP Photo / Jean-Francois BadiasНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 01.06.2023
Пратите нас
Мартон Фуцович је прошлост, сва пажња Новака Ђоковића усмерена је ка Шпанцу Алехандру Давидовичу Фокини са којим се најбољи српски тенисер у петак састаје у трећем колу Ролан Гароса.
Новак је истакао да ће у наставку гренд слема морати да игра на вишем нивоу како се буде ближила завршница турнира у Паризу.
„Увек може боље - али некако од себе увек очекујем пуно. Знам да ћу морати да играм боље, сталоженије и на вишем нивоу константности да бих могао да освојим овај турнир. Ја то знам, али истовремено верујем у себе и своје способности. Мислим да су прва два меча прошла добро, и да има доста тога позитивног што могу да извучем из њих и то употребим за припреме пред наредни изазов“, изјавио је Ђоковић.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 01.06.2023
СПОРТ
Ђоковић о НБА финалу: „Волим Батлера, али морам да подржавам свог човека“
Новак је у више наврата на мечевима имао препирке са својим стручним штабом, а сада је на конференцији за медије објаснио зашто се то дешава. Ноле је рекао да им сваки пут покаже на банане, урме и воду, а да га они не разумеју.
„Банане, урме и воду. Стварно, не знам како ме не разумеју? Покажем им овако - то је банана, па овако - за урме, и онда овако - за воду. Ништа тактички. Сваки пут се договоримо пре меча - и даље ме ништа не разумеју, па ми донесу јабуку. Kаква јабука, човече. Онда нађем крушку у торби, као да урме не могу негде да се набаве. Сада ми још стављају и неке магнете, баш свашта“, рекао је Ђоковић кроз шалу.
Дотакао се Ђоковић и нардног противника, подсетио да је од њега изгубио у Монаку и да Шпанац поседује комплетну игру.
„Он је специјалиста за ову подлогу, играч који је значајно напредовао протеклих година и у овој сезони добио неколико великих играча. Поседује комплетну игру, веома је способан да игра на изузетно високом нивоу и сигурно је један од најтежих противника које сам могао да добијем у трећем колу. Знам да ће се добро спремити и изаћи на меч са намером да победи. Ипак, верујем у себе, верујем у победу и идемо даље“, закључио је Ђоковић.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 01.06.2023
СПОРТ
Новак не мења мишљење – одбрусио Французима: „Стојим иза свега што сам рекао о Косову“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала