- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Дебакл Српкиња у Лиги нација – четврти пораз у низу

© Фото : ФИВБСрпске одбојкашице
Српске одбојкашице - Sputnik Србија, 1920, 04.06.2023
Пратите нас
Одбојкашице Србије по четврти пут су поражене у Лиги нација, овога пута од селекције Канаде резултатом 3:2 (18:25, 28:26, 25:23, 18:25, 15:12).
После репрезентације Турске, Америке, Пољске и Канада је поразила српску одбојкашку репрезентацију и то после велике борбе у пет сетова. Поред Србија само још Хрватска, Холандија и Јужна Кореја немају ниједну победу.
Одлично су српске одбојкашице отвориле меч, биле су сигурне и коначно је деловало да су пронашле ритам. Имале су плус осам и на крају успеле да освоје први сет.
После неизвесног другог сета резултат је био изједначен, а онда су у трећем поново биле боље Канађанке. Међутим, српске одбојкашице се нису предале и одиграле су сет налик првом чиме су стигле до изједначења.
Канађанке су доминантно ушле у пети сет, повеле су резултатом 11:6, али су се Српкиње потпуно вратиле и изједначиле. Када се чинило да могу до преокрета противнице су ушле у ритам и избориле победу.
Ана Бјелица и Александра Узелац уписале су по 18 поена док је два мање имала Сара Лозо. У противничко екипи фантастичне су биле Хилари Хау са 24 поена и Алекса Греј са једним поеном мање.
Погледајте ново издање емисије Миљанов корнер.
Микаса - Sputnik Србија, 1920, 03.06.2023
СПОРТ
Продужена агонија – после Америке и Турске, и Пољска „узела меру“ Србији
Српске одбојкашице - Sputnik Србија, 1920, 01.06.2023
СПОРТ
Српкиње се већ два пута саплеле у Турској – лош почетак Лиге нација
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала