- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Србија без Мандића!

© Tanjug / TANJA VALICРепрезентативац Србије Душан Мандић
Репрезентативац Србије Душан Мандић - Sputnik Србија, 1920, 15.06.2023
Пратите нас
Српски ватерполиста Душан Мандић неће током лета играти за национални тим, изјавио је председник Стручног савета Ватерполо савеза Србије (ВСС) Југослав Васовић.
Васовић је подкасту „Под капицом“ објавио да селектор Србије Урош Стевановић неће моћи да рачуна на Мандића у наредном периоду
„Мандић није на припремама и на сопствени захтев ослобођен је свих акција овог лета. Мандић је још раније написао писмо у којем каже, да после свега што се догађало, није ни физички ни психички спреман за напоре које траже такмичења у Истанбулу, Лос Анђелесу и Фукуоки“, рекао је Васовић.
Ипак, Мандић није рекао збогом Србији.
„Додао је да је спреман да се после тога стави на располагање селектору за све што нас чека у наредној години. Прихватили смо и идемо даље“, рекао је Васовић за Спортклуб.
Мандић је после неуспеха Новог Београда у Регионалној лиги, одстрањен из клуба због чега је пропустио је финиш сезоне. Он ће да настави каријеру у Ференцварошу.
Србију у наредном периоду очекују квалификациони турнир за Европско првенство, финални турнир Светског купа у Лос Анђелесу и Светско првенство које се одржава у Фукуоки.
Никола Јокић, Мајами - Денвер, трећа утакмица - Sputnik Србија, 1920, 15.06.2023
СПОРТ
Јокић им је све рекао – пре него што су га упознали
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала