- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Зашто Русија не жури да заврши интервенцију у Украјини? | Од четвртка до четвртка

© Sputnik / РИА НовостиРуска војна техника у Белгородској области
Руска војна техника у Белгородској области - Sputnik Србија, 1920, 15.06.2023
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” уредник портала Факти Ђуро Билбија.
Ври на Косову и Метохији, Вучић тврди да је Курти прешао Рубикон и да жели рат, у Србији ухапшени приштински специјалаци.
Руски губици 10 пута мањи у односу на украјинске који спроводе контраофанзиву, тврди Владимир Путин.
Немачка објавила прву стратегију националне безбедности, у којој је Русија означена као "највећа претња", а Кина као "партнер" и "ривал".
Египат предао захтев за придруживање БРИКС-у, спрема се и Иран, а Макрон тражи дозволу да се у августу појави на самиту те организације.
Покрет Европа сад освојио највише гласова на ванредним парламентарним изборима у Црној Гори али и даље неизвесно ко ће формирати власт.

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Зашто Русија не жури да заврши интервенцију у Украјини? | Од четвртка до четвртка
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала