- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Дат рок француској компанији: До сутра ујутру решите проблем на аеродрому „Никола Тесла“

© Sputnik / Лола ЂорђевићАеродром „Никола Тесла“
Аеродром „Никола Тесла“ - Sputnik Србија, 1920, 22.06.2023
Пратите нас
Поводом квара система за преглед пртљага на аеродрому „Никола Тесла“ министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић позвао је на састанак сутра у 8.00 часова руководство француске компаније Ванси која према концесионом уговору руководи београдским аеродромом.
„На аеродрому пред полетање првог авиона за Чикаго председник Србије Александар Вучић јавно је замолио компанију Ванси да монтирају нове траке и да запосле више људи. Али није вредело пошто изгледа нису чули шта је председник рекао“, навео је Весић, објављено је на сајту Министарства.
Весић је нагласио да компанија Ванси дугује одговоре на много питања на сутрашњем састанку, почев од тога зашто немају довољно запослених па до тога зашто им не ради опрема коју су сами купили и бирали.
„Имају 24 сата, до сутра ујутру, да припреме план како ће да реше проблем у коме су се нашли“, рекао је министар и додао да ће Србија искористити сва своја права коју јој даје концесиони уговор у оваквим ситуацијама.
Весић је нагласио и да је Србија све своје обавезе према концесионом уговору испунила и да то исто очекује и од концесионара.
Авион Ер Србије - Sputnik Србија, 1920, 22.06.2023
ДРУШТВО
Kвар на београдском аеродрому, данас одступања од реда летења
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала