- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Министарство спољних послова Русије: Ситуација ће ускоро бити решена

© Sputnik / Наталья СеливерстоваЗграда Министарства спољних послова Русије
Зграда Министарства спољних послова Русије - Sputnik Србија, 1920, 24.06.2023
Пратите нас
Руско Министарство спољних послова саопштило је да ће ускоро ситуација у Русији бити решена, као и да ће сви циљеви специјалне војне операције бити реализовани.
„Покушај оружане побуне изазвало је изразито негативну реакцију руског друштва, што подржава и председник Руске Федерације Владимир Путин. Авантуристичке тежње свих који су укључени у то имају за циљ да дестабилишу ситуацију у Русији, да уруше наше јединство и да подрију напоре у циљу осигуравања поуздане међународне безбедности. Побуна иде наруку спољним непријатељима Русије“, наводи се.
Такође, званична Москва истиче да ће Русија наставити да спроводи све мере како би се осигурала безбедност државе, како би се одбраниле све вредности и како би се формирао мултиполарни светски поредак.
Министарство је уједно и упозорило западне државе да се суздрже од било каквих корака да искористе тренутну ситуацију у Русији како би остварили сопствене русофобске циљеве.
Москва је такође саопштила и да веома цени принципијелне ставове савезника Русије и њених партнера, који се већ сада у пуној мери примећују.
Председник Русије Владимир Путин - Sputnik Србија, 1920, 24.06.2023
РУСИЈА
Бројни лидери изразили подршку Путину и владавини права у Русији
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала