- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Анђушићева порука Спутњику: Имам уговор још годину дана са Партизаном – ту сам

© Фото : АБА лига / Драгана СтјепановићДанило Анђушић
Данило Анђушић - Sputnik Србија, 1920, 25.06.2023
Пратите нас
Партизан је завршио сезону на тријумфалан начин, титулом у АБА лиги, а одмах после пете утакмице кренуле су спекулације око тога ко иде, а ко остаје међу црно-белима. Што се тиче Данила Анђушића, он има уговор на још годину дана и за Спутњик поручује да је „ту“ за Партизан.
Анђушић је доказани „партизановац“, ово му је трећи пут да носи дрес црно-белих, тако да има жељу да наступа и следеће сезоне за тим Жељка Обрадовића.

„Искрено немам шта много да кажем на ту тему, осим да имам уговор још годину дана, тако да сам ту“, поручио је Анђушић кроз осмех за Спутњик и наговестио да ћемо га гледати у црно-белим бојама следеће сезоне.

Наравно, прелазни рок је жива ствар и видећемо како ће тим Жељка Обрадовића изгледати после летње пијаце, па и то да ли ће Анђушић играти за Партизан.
© Фото : АБА лига / Емилија ЈовановићДанило Анђушић
Данило Анђушић - Sputnik Србија, 1920, 25.06.2023
Данило Анђушић
Повремени репрезентативац Србије има уговор са црно-белима и истиче да је мислима у свом вољеном клубу. А, после освојене титуле видело се и колико му трофеј АБА лиге значи, није крио емоције. Нису крили емоције ни навијачи који су га често бучно подржавали и аплаудирали му у току сезоне. Доза љубави коју Анђушић показује према клубу, и то чак и у моментима када је играо за неке друге клубове, је свакако нешто што су навијачи знали да цене.
Када је долазио у Партизан по трећи пут пожелео је трофеје и ове сезоне му се жеља испунила. Партизан ће и следеће сезоне играти Евролигу.
Црно-бела мисија је успешно обављена.
Богдан Богдановић и Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 25.06.2023
СПОРТ
НБА у бојама Србије
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала