- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Историјски“ преговори, загонетни осмех и питање улоге – како ће се завршити „грчка драма“?

© Фото: ФибаКостас Слукас, Грчка
Костас Слукас, Грчка - Sputnik Србија, 1920, 05.07.2023
Пратите нас
Олимпијакос и Костас Слукас одржали су нови вишесатни састанак око продужетка сарадње, али и даље без помака и проналаска заједничког језика. Наредних дана биће одржана нова рунда преговора, а с тим у вези капитен Партизана Кевин Пантер који је гостовао у подкасту „Баскетњуз“ код Урбонаса насмејао се на питање да ли ће Грк доћи међу црно-беле.
Последње патике које морате попунити у Партизану одласком Дантеа Егзума, да ли ћете довести Костаса Слукаса? Био је директан Урбонас, обраћајући се Кевину Пантеру.
„Не знам, не знам. Не знам каква је ситуација са његовим уговором“, слатко се насмејао капитен Партизана, на шта су водитељ и Ерик Меколум који је заједно с њим гостовао добацили: „Видели смо тај осмех, дефинитивно смо ухватили тај осмех“.
Пантер је затим нахвалио искусног грчког плејмејкера који је у понедељак имао четворосатни састанак са власницима Олипмијакоса Панајотисом и Јоргосом Ангелопулосом, али дискусија није донела никакве резултате. Према писању грчке Газете, проблеми нису били финансијске природе, већ је Слукас незадовољан улогом у тиму, а камен спотицања је његов однос са тренером Барцокасом. Наиме, њих двојица имају различите погледе на Слукасову улогу. У случају да се ту нешто до наредног састанка, тешко да ће Олимпијакос задржати у својим редовима искусног плејмејкера.
Само један старт у Евролиги прошле сезоне, док је пре две године та бројка била 33/34 што је огромна разлика.
Потребан нам је плеј који воли да игра за тренера, сви врло добро знате какав је Жељко. Хоћу да кажем да, ако не можете да испуните његове високе захтеве, онда је тешко. Можете да урадите ово или оно, али односмора да постоји. Није једноставан за сарадњу гледајући из тог угла. Морате да будете спремни да ће викати на вас, притискаће вас, тражиће да будете што бољи. Треба нам неко ко је такав, а Слукас то свакако јесте. Био би добро појачање“, рекао је Кевин Пантер који је продужио уговор са прваком АБА лиге, упркос нешто јачој финансијској понуди Барселоне.
Пантер је осим Слукаса, открио и још једно име које би могло да буде доведено у везу с Партизаном у наредном периоду.
„Даријус Томпсон је ту, нисам сигуран каква је његова ситуација“, пецнуо је машту Гробара Кевин Пантер.
Американац је тренутно уговором везан за Басконију, а током каријере је брани боје Локомотиве Кубањ и италијанског Бриндизија, играо је и у Холандији.
Погледајте нову епизоду емисије Спутњик спорт.
Никола Јовић - Sputnik Србија, 1920, 04.07.2023
СПОРТ
Јовић пресудио Лејкерсима, Петрушев се поново представио Америци
Никола Миротић и Саша Везенков - Sputnik Србија, 1920, 04.07.2023
СПОРТ
Грци пишу: Звезда у пол-позицији за Миротића – плата од три милиона евра!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала