- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новак дигао узбуну на Вимблдону – Иванишевић морао да реагује у један ујутру

© AP Photo / Andy BrownbillНовак Ђоковић и Горан Иванишевић
Новак Ђоковић и Горан Иванишевић - Sputnik Србија, 1920, 12.07.2023
Пратите нас
После меча против Хуберта Хуркача, Новак Ђоковић открио је да се није скоро осећао тако „јадно“ током нечијег сервис гема јер је Пољак сервирао одлично. Српски ас одмах је иако је било касно увече желео да анализира где је био проблем, а Пет Кеш, бивши тенисер, открио је да је Новаков тим тражио од Вимблдона снимке у један сат иза поноћи.
Савладао је Новак Ђоковић у осмини финала Хуберта Хуркача који јесте познат као добар сервер, али тешко да је било ко могао да се нада да ће српски ас толико да се мучи са ритерном.
Иако је победио Новак је био незадовољан својом игром у прва три сета, а Пет Кеш, бивши аустралијски тенисер за Би-Би-Си је открио и шта се догодило после тог дуела.
Андреј Рубљов - Sputnik Србија, 1920, 12.07.2023
СПОРТ
Новак продужио агонију Руса дугу шест година: „У Србији сам имао среће“

„Горан Иванишевић је послао поруку некоме ко је задужен за видео-материјал у један ујутру, у ноћи између недеље и понедељка. Желео је да види успорене снимке свих Новакових враћених сервиса против Хуркача јер Ђоковић није био задовољан“, рекао је Пет Кеш.

Уколико је тврдња Аустралијанца тачна она само доказује колико Новак ништа не препушта у случају па чак ни у случају победе. Перфекционизам који он гаји у својој игри види се у сваком мечу јер се српски ас нервира и када изгуби у теорији неважан поен.
Новак је у том мечу током четвртог сета успео да нађе решење за сервис Хуркача, али српски ас није желео да му се слична ситуација понови против Рубљова, иако би то било тешко јер руски тенисер нема такав сервис као Пољак.
Ипак, у четвртфиналу јасно је било да је Ђоковић поправио недостатке из претходног дуела, а и сам Рубљов је закључио да је Новак све бољи из меча у меч.
Погледајте ново издање емисије Спутњик спорт.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 12.07.2023
СПОРТ
Новак никад искренији: Нећу да будем арогантан – али осећам да сам фаворит
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала