- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

И Ротшилд насео на превару: Шта је први човек најмоћнијих банкара открио руским пранкерима

© AFP 2023 / FABRICE COFFRINIРотшилд банка
Ротшилд банка - Sputnik Србија, 1920, 19.07.2023
Пратите нас
Шеф финансијске групе Rothschild & Co Александар Ротшилд рекао је током разговора са руским пранкерима Вованом и Лексусом да његова компанија од 2017. године делује у интересу украјинске Владе.
Пранкери су позвали Ротшилда и представили се као председник Украјине Владимир Зеленски. Разговор се водио уз посредовање бившег саветника француског председника Франсоа Митерана – Жака Аталија.
„Као што знате, наша компанија делује у интересима Владе Украјине и Министарства финансија од 2017. године. Развили смо одличне односе са људима у вашој Влади. Углавном смо се бавили питањима кредита. Као што знате, нисмо равнодушни према вашој земљи“, рекао је Ротшилд, мислећи да разговара са Зеленским.
Такође је истакао да његова империја није погођена антируским санкцијама, пошто је канцеларија у Москви била веома мала.
„Кад кажем 'веома мала' мислим на десет стручњака за банкарске послове. Као што знате, затворили смо ту канцеларију када је почео сукоб. Ми смо, генерално, врло мало радили у Русији. Као што сам већ рекао, од 2017. смо много више сарађивали са вашом земљом“, казао је Ротшилд.
Џефри Епстајн на суђењу - Sputnik Србија, 1920, 30.04.2023
СВЕТ
Директор ЦИА, Чомски, Аријана Ротшилд: Нова листа контроверзног милијардера који се убио у затвору
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала