- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Ни због претњи Миротић неће погазити своју православну реч“

© Sputnik / Алексей Даничев / Уђи у базу фотографијаНикола Миротић
Никола Миротић - Sputnik Србија, 1920, 21.07.2023
Пратите нас
Доскорашњи кошаркаш Барселоне Никола Миротић још увек није потписао уговор са неким клубом за наредну сезону након што је окончао сарадњу са Каталонцима.
Потврда раскида уговора са шпанским тимом је стигла у четвртак, али брине то што нема промоције у Партизану која се до сада увелико очекивала.
Црногорски „Дан“ преноси да разлога за бригу у црно-белом табору нема, те да је Миротић дао реч да ће прећи у Партизан.
"Ових дана смо сведоци бројних информација везаних за ‘нашег‘ Николу Миротића и о томе где би могао да настави каријеру. Балкански и европски медији су се утркивали у преношењу ‘ексклузива‘. Све је то довело до велике конфузије, а наредне реченице ће свима послужити да сазнају целокупну истину везану за бившег НБА играча", наводи се на том порталу.
И даље наставља...
„Интересовање Партизана за Николу Миротића не датира од пре пар дана колико медији пишу. Како сазнајемо, црно-бели већ дуже време разговарају са првом звездом Евролиге, а председник Остоја Мијаиловић и спортски директор Зоран Савић, као и тренер Жељко Обрадовић обавили су телефонске разговоре са Николом још пре месец дана. Према нашим сазнањима, након тога одржан је чак и састанак између Миротића, Мијаиловића и Савића. Том приликом је Никола пружио руку и пристао на услове Партизана“.
Како даље истичу. чекало се само озваничење раскида уговора са Барселоном, како би се приступило наредној фази.
„Чекао се само раскид са каталонским клубом, а с обзиром на то да је он званично потврђен током дана, нема сумње да ће преовладати договор, који је још давно постигнут, с обзиром да Миротић није тип играча који ће погазити своју православну реч, чак ни у случају бројних претњи које му стижу ових дана, према писањима европских медија“, закључују из тог извора.
Ксандер Северина, Партизан - Sputnik Србија, 1920, 20.07.2023
СПОРТ
Експлозија Северине на дебију у Земунелу – „Ово је само почетак“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала