- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Стигла је и потврда: Митровић бојкотује Фулам

© John WaltonАлександар Митровић
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 23.07.2023
Пратите нас
Наводи о томе да Александар Митровић, српски нападач, не тренира са Фуламом су истините, а потврдио их је Марко Силва, тренер екипе. Митровић има понуду да оде у Саудијску Арабију, а Фулам се силовито бори да га задржи па тако подиже цену, а то је наљутило српског фудбалера који сада бојкотује клуб.
Што се више Фулам труди да задржи Александра Митровића то најбољи стрелац у историји репрезентације Србије више жели да оде, а сада је поводом његовог одласка у Ал Хилал морао да се огласио и Марко Силва.

„Хајде да причамо о Митровићу. Сценарио није идеалан наравно, не ради се о понуди коју има, већ о њему самом. Неће играти у понедељак, није играо у среду и не ради заједно са саиграчима, то није идеалан сценарио. Знате да постоји интересовање за неке наше играче, попут Палиње који није овде такође. Волео бих да имам другачији сценарио око тих ситуација“ ,рекао је тренер Фулама.

Када је стигла понуда Ал Хилала од 30.000.000 евра клуб је одбио и тражио 52.000.000 што је наљутило Митровића који је схватио да Фулам неће да га пусти, а онда је уследио „бојкот“, односно одлука да не тренира са саиграчима.
То је највећи, али не и једини проблем енглеског клуба у ком је Саудијска Арабија препознала велики потенцијал. Уз Митровића они желе и Силву.
„Не желим да причам о тој ситуацији, нисам овде дошао да бих одговарао на таква питања. Нећу да вас лажем, добио сам понуду, упућени су у то и кљуди из клуба и то је све што имам да кажем. Имам уговор и моја ситуација је иста као проше године. Разговарам са играчима сваког дана и то радим зато што се спремам за будућност у овом клубу“, рекао је Силва који очигледно има другачији став од српског нападача.
Још увек није познато како ће се ова ситуација завршити, али јасно је да је Митровић љут и да то није добро по Фулам јер је управо Србин највећи ослонац тима.
Погледајте ново издање емисије Миљанов корнер.
Детаљ са  169. вечитог дербија - Sputnik Србија, 1920, 22.07.2023
СПОРТ
Партизан разочарао, Звезда убедљива на „генералки“
Футбол. РПЛ. Матч Локомотив - Рубин - Sputnik Србија, 1920, 22.07.2023
СПОРТ
Када се забрањују руски клубови то „није дискриминација“
Футбол. РПЛ. Матч ЦСКА - Рубин - Sputnik Србија, 1920, 22.07.2023
СПОРТ
Руска легенда исписала нове странице историје
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала