- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Огласио се „одбегли“ фудбалер Партизана: „Осећам огорченост“

© Фото : ФК Партизан / Сандић ФОТОФусени Дијабате
Фусени Дијабате - Sputnik Србија, 1920, 23.07.2023
Пратите нас
Више од месец дана прошло је откад се Фусени Дијабате јавио Партизану из кога жели да оде. Малијски фудбалер открио је за „Фут Меркато“ да је прекинуо све односе са црно-белима и да осећа огорченост јер сматра да није испоштован.
Фусени Дијабате има уговор са Партизаном, али већ по други пут београдски клуб не зна где се налази фудбалер. За то време, Дијабате се по први пут огласио поводом те ситуације и јасно ставио до знања да више не жели да носи црно-бели дрес.
„Прекинуо сам све односе са Партизаном. Осећам огорченост према њима, јер смо имали одређене начелне договоре када сам дошао у клуб као слободан играч. Поред проблема са платом првобитни план био је да одиграм добру сезону и да ће онда да ме пусте да одем без много проблема. Није то испоштовано и сада траже превелико обештећење и то кочи друге клубове“, рекао је Дијабате.
Малијски фудбалер није желео свађу са Партизаном јер поштује клуб и навијаче, али заузврат жели да му не праве проблем при одласку из клуба.
„Мој циљ није да будем у конфликту са Партизаном, то је за мене важан клуб, већ жели мда нађемо договор који ће ми олакшати одлазак“, рекао је Дијабате.
Дијабате је открио да су га контактирали тимови из Серије А, Француске и Примере и да он верује да може да се покаже у још бољем светлу.
„Лично сам задовољан сезоном какву сам имао, статистички је била моја најбоља. Опробао сам се и у Лиги конференција, био сам константан. Такође, био сам у најбољој форми у каријери и рекао бих да сам доста сазрео. Сада желим веће изазове", закључио је Дијабате.
На 45 утакмица у Партизану Дијабате је уписао седам голова, док је четири постигао током Лиге конференција.
Погледајте ново издање емисије Миљанов корнер.
Футбол. РПЛ. Матч Динамо - Краснодар - Sputnik Србија, 1920, 23.07.2023
СПОРТ
Руска легенда хвали Ивића – „Игра модерно, може да се бори за титулу“
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 23.07.2023
СПОРТ
Стигла је и потврда: Митровић бојкотује Фулам
Детаљ са  169. вечитог дербија - Sputnik Србија, 1920, 22.07.2023
СПОРТ
Партизан разочарао, Звезда убедљива на „генералки“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала