- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Србин нокаутирао Американца: Годину дана паузе – а онда највећа победа у каријери /видео/

© Фото : Twitter/@CagesidepressСрпски ММА борац Урош Медић
Српски ММА борац Урош Медић - Sputnik Србија, 1920, 30.07.2023
Пратите нас
Урош Медић, српски ММА борац, уписао је трећу победу у промоцији УФЦ у ноћи између суботе и недеље над Метјуом Семелсбергером. Српски борац славио је после техничког нокаута у трећој рунди, а победа је посебно значајна јер је Медић одсуствовао годину дана због повреде шаке.
До краја борбе у Солт Лејк Ситију остало је још више од два минута када ја Урош Медић извео нокаут, иако је Американац од старта више претио.
Српски борац успео је већ у првој рунди да се врати после налета Семелсбрегера, а онда је сличан сценарио виђен и у другој рунди када је поново силовито кренуо Американац.
На сјајан начин односно нокаутом Медић је окончао тежак дуел, а то је у једно био његов први у велтер категорији односно категорији до 77 килограма откад је дошао у УФЦ.
Иако је у трећу рунду ушао са повредом десне потколенице то га није спречило да пружи максимум, па је тако Медић подлактицом захватио Американца, оборио га, задао му неколико удараца и потом је проглашен нокаут.
Српски борац после победе над Американцем у УФЦ у који је ступио 2021. године има скор 3-1. Укупно Медић има девет победа и само један пораз.
Ревијалним мечом, у коме је победио репрезентативац Србије Александар Новаковић, отворено је Светско аматерско првенство у ММА - Sputnik Србија, 1920, 22.07.2023
СПОРТ
Нокаут за једну секунду! /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала