- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Нема га на списку, а и даље му се надају?!

© ФИБАЈанис Адетокумбо
Јанис Адетокумбо - Sputnik Србија, 1920, 31.07.2023
Пратите нас
Кошаркашка репрезентација Грчке ће на овогодишњем Светском првенству наступити без свог најбољег играча Јаниса Адетокумба.
Наиме, селектор Хелена Димитрис Итудис скратио је списак кошаркаша на које рачуна за Мундобаскет, а на њему неће бити једног од најбољих кошаркаша данашњице.
На списку су: Томас Вокап, Димитрис Мораитис, Михалис Лунцис, Јанулис Ларенцакис, Лефтерис Бохоридис, Панајотис Калаицакис, Василис Толиопулос, Костас Папаниколау, Јанис Папапетру, Никос Рогавопулос, Танасис Адетокумбо, Динос Митоглу, Димитрис Аграванис, Манос Хацидакис, Јоргос Папајанис, Костас Адетокумбо, Јоргос Цалбурис.
Оно што је занимљиво, упркос објављеном списку, у тиму Грчке остављају простор за евентуалну промену.
„То ће нам саопштити доктори репрезентације и лекари из Милвоки Бакса, он се труди да игра за Грчку, али повреда је таква да ће ускоро бити на реевалуацији и сазнаћемо да ли ће моћи да игра или не“, објаснио је селектор Итудис.
О Јанису је недавно у емисији „Миљанов корнер“ говорила Јелена Тодоровић, кошаркашки тренер, која је са Адетокумбом сарађивала док је била део стручног штаба грчке репрезентације:
Новак Ђоковић и Горан Иванишевић - Sputnik Србија, 1920, 31.07.2023
СПОРТ
Иванишевић о „жутим минутама“ Ђоковића: „Опет је викао, опет ово, опет оно – глупости!“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала