- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ништа од Тумбаковића – Војводина изабрала новог тренера

© Tanjug / NENAD MIHAJLOVIЖВојводина - АПОЕЛ, Лига конференција
Војводина - АПОЕЛ, Лига конференција - Sputnik Србија, 1920, 10.08.2023
Пратите нас
Ранко Поповић, стручњак који је највећи део каријере провео радећи у Јапану, биће нови тренер Војводине. Иако се у првих мах појавила информација да ће Љубиша Тумбаковић прихватити позив са Карађорђа, на крају није дошло до договора.
Новосадска стара дама српског фудбала требало би у четвртак да потврди именовање наследника Радослава Батака, који је отпуштен после елиминације од кипарског АПОЕЛ-а и два пораза на старту Суперлиге од Црвене звезде (5:0) и Партизана на свом терену (2:0).
Некадашњи фудбалер Партизана, Спартака, Штурма и шпанске Алмерије, годинама је радио у иностанстрву, док је тренерску каријеру почео на Златибору.
Гробари графит - Sputnik Србија, 1920, 10.08.2023
СПОРТ
Хрвати у страху од грчке освете – очекују и долазак Гробара
Управни одбор Војводине једногласно је донео одлуку да ангажује 62-годишњег Ранка Поповића, након што није дошло до договора са Љубишом Тумбаковићем, бившим селектором Србије и најтрофејнијим тренером и историји Партизана.
Поповић је у „Земљи излазећег сунца“ водио Оита Триниту, Токио, Осаку, а управо му је последњи ангажман био у Јапану, где је у периоду од 202. до 2022. године водио Машиду.
Радио је и на Тајланду, водио је тамошњи најпознатији клуб Бурирам, био је и шеф стручног штаба аустријског Санкт Пелтена и шпанске Сарагосе.
Председник Војводине је на почетку сезоне најавио борбу за титулу, али су црвено-бели са Карађорђа имали два најтежа могућа ривала на самом старту и нису освојили бодове, а цех је платио Радослав Батак.
Јасно је да ће челници Војводине имати висока очекивања од Ранка Поповића, а први испит на клупи Новосадађана имаће већ у недељу на гостовању у Крушевцу против Напретка.
Душан Бајевић - Sputnik Србија, 1920, 10.08.2023
СПОРТ
Легенда дигла глас због убиства у Атини: „Као да је мени неко забио нож“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала