- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Матић све даље од Муриња, а на потпис далеко од Француске

© AFP 2023 / FABRICE COFFRINIНемања Матић и Жозе Мурињо
Немања Матић и Жозе Мурињо - Sputnik Србија, 1920, 12.08.2023
Пратите нас
Немања Матић је договорио све са Реном и ускоро ће потписати уговор са чланом француске Лиге 1, пишу страни медији. Чекало се још да Рома да зелено светсло српском интернационалцу да после само годину дана проведених у Риму напусти клуб, а новинар Фабрицио Романо тврди да више нема препрека да се трансфер реализује.
Доста је било спекулација у вези са овим трансфером, Матић је са француским тимом договорио личне услове, али је римски клуб стопирао посао.
Скај спорт преноси да је Рома на крају пристала да прода Србина, а на име његовог трансфера зарадиће 3.000.000 евра.
Надали су се да ће то бити читавих 10 милиона, али када су видели да Рен не намерава толико да плати, а да њихов играч жели да оде из Рима, прихватили су понуду од три милиона евра.
Наводи се да је Матић инсистирао да напусти клуб у потрази за новим искуством, тако да је сада све даљи од наставка сарадње са Жозеом Мурињом и останка у Роми.
Бивши српски репрезентативац је у Рому стигао прошлог лета као слободан играч и за овај тим одиграо 50 утакмица, уз два гола и три асистенције.
Наводно, Немања Матић је добио уговор на две године уз могућност продужења на још једну сезону, а требало би и да има већу плату него у Роми (имао је до сада 2,5 милиона евро нето).
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 12.08.2023
СПОРТ
Митровић ушао са клупе у првом мечу сезоне – умало се повредио па оживео Фулам
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала