- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Посланица Европе сад: Нисам једина гласала против Спајићеве владе

© Sputnik / Бобан НововићПредставници Покрета Европа сад и коалиције За будућност Црне Горе почели су преговоре о формирању Владе.
Представници Покрета Европа сад и коалиције За будућност Црне Горе почели су преговоре о формирању Владе.  - Sputnik Србија, 1920, 27.08.2023
Пратите нас
Посланица Покрета Европа сад мр Радинка Ћинћур саопштила је да је синоћ гласала на седници Главног одбора против предлога Милојка Спајића за формирање црногорске Владе по његовом моделу. Она је рекла и да није била једина која је гласала против.
„Имајте на уму да је ово доста деликатна ситуација, седница је била затворена за јавност и, надам се, да поштујете мој став да оно о чему се прича у својој кући треба да остане ту. Тачно је да је било несугласица око тога како треба да изгледа будућа влада, то је показало и гласање на крају. Не знам тачан број оних који су били против и уздржани, било их је, ја сам била једна од њих због непринципијелности своје партије. Не желим ништа да прејудицирам за убудуће, шта ће бити показаће време“, казала је Ћинћур за црногорски портал Борба.
Покрет Европа сад одржао је синоћ седницу Главног одбора на којој се одлучивало о саставу будуће Владе Црне Горе.
Мандатар Милојко Спајић је рекао после седнице да очекује подршку 44 посланика. Како је писао Спутњик, на Главном одбору је 45 чланова дало подршку Спајићу, пет је било против и двоје је било уздржано.
У новој влади неће бити коалиције „За будућност Црне Горе“.
Зграда Владе Црне Горе - Sputnik Србија, 1920, 27.08.2023
РЕГИОН
Спајићеви партнери против његове владе: У власт улазе и они који су изазвали литије у Црној Гори
Председник Уједињене Црне Горе Горан Даниловић - Sputnik Србија, 1920, 27.08.2023
РЕГИОН
Уједињена Црна Гора отказала учешће у Спајићевој влади
Представници коалиције За будућност Црне Горе, Андрија Мандић и Милан Кнежевић, долазе на преговоре са представницима Покрета Европа сад. - Sputnik Србија, 1920, 27.08.2023
РЕГИОН
Мандић: Спајић не вјерује у искреност коалиције "За будућност Црне Горе", али вјерује ДПС-у
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала