- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

Завршени радови на мосту на Млави /видео/

© Tanjug / NEBOJŠA RAUSЗавршни радови на мосту преко Млаве у Петровцу на Млави
Завршни радови на мосту преко Млаве у Петровцу на Млави - Sputnik Србија, 1920, 29.08.2023
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас током обиласка реконструисаног моста преко реке Млаве у Петровцу да представици локалних власти не смеју да се учауре у својим кабинетима, већ више да иду у народ, разговарају са грађанима и решавању њихове проблеме.
Вучић је подсетио да је пре више од годину дана одлуком локалних власти био затворен небезбедан мост и да се након тога ништа није дешавало месецима и навео да је то показивало небригу власти према људима и непостојање жеље да се реше проблеми грађана.
„Рекао сам да мора хитно да се уради мост и урадили су га за три месеца, на најбржи могући начин“, истакао је Вучић.
Додаје да је из тога научио две ствари, да имамо компаније које могу да подигну мостове брзо и квалитетно, који ће бити сугурни, као и то представници власти не могу да се учауре већ да слушају шта им људи кажу.
„Хвала вам на тој лекцији коју сте нам очитали и због које сам поносан данас што можемо да предамо овако леп мост Петровцу на Млави. Остаје нам да урадимо ово клизиште од километар, два у Лесковцу и то морамо у најкраћем року да урадимо“, истакао је Вучић.
Навео је да је пуно путева урађено и на делу ка Пожаревцу и Жагубици, више него што икада раније.
Како је рекао, у року иду радови на брзој саобраћајници од скретања са аутопута за Пожаревац ка Великом Градишту и Голупцу.
Казао је да ће се видети како још да се споји Петровац на Млави и са другим општинама у браничевском и поморавском округу и који још инвеститори могу да се доведу.
Да добар део наших људи вратимо из иностранства, јер ни тамо више не тече мед и млеко, истакао је Вучић и додао да би држава заједнички са тим људима који су научили како се ради у иностранству могла много да постигне.
Поручио је председнику општине да разговара са грађанима када се на нешто жале и ако понекад нису у праву.
„За тебе не сме да постоји било шта драгоценије од тога“, нагласио је Вучић.
Председник је казао да ти људи знају да не може сваки захтев да им се испуни, али да хоће да виде пажњу и да разговарају са људима које су бирали.
Председник Србије Александар Вучић обишао је завршне радове на реконструкцији моста преко Млаве у Петровцу на Млави - Sputnik Србија, 1920, 29.08.2023
СРБИЈА
Вучић: Нападају ме они који би одмах увели санкције Русији /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала