- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Радуновић: ПЕС губи све више присталица

Славен Радуновић
Славен Радуновић - Sputnik Србија, 1920, 13.09.2023
Пратите нас
Посланик коалиције „За будућност Црне Горе“ Славен Радуновић казао је у уторак да је цијелој Црној Гори јасно да мандатар Милојко Спајић нема већину за оснивање Владе Црне Горе и да је његовој коалицији мање битно колико ће добити министарстава у новом сазиву Владе.
Радуновић тврди да Покрет Европа сад сваког дана губи све више присталица, а такође се и залаже да Грађански покрет УРА буде у Влади.
„Нама је битно да будемо у Влади, али не можемо заборавити да су мањинске партије увијек биле ДПС сателити. Сад да их питате, они би најрадије направили Владу са ДПС-ом. Ми нисмо задовољни решењем да сваки од тих 10 представника мањина има право летења“, казао је Радуновић за А плус телевизију.
Додао је да не зна зашто им Спајић затвара врата.
„Ми смо искуснији од њега и толико смо више од њега прошли. Он нема већину за оснивање Владе, то је јасно цијелој Црној Гори. На крају крајева, постоји опција и за новог мандатара и за нове изборе. Видјећемо шта ће на крају бити”, истакао је Радуновић.
Према његовим ријечима, многи желе да направе бабарогу од ЗБЦГ.
„Помињу се често запошљавања у толико познатом сектору енергетике. Није све тако као што се прича. Од 31 члана одбора у Руднику угља, ЕПЦГ и Жељезари, ми имамо четири члана у тим одборима, а ниједног човјека на главним позицијама“, тврди Радуновић.
Радуновић се у емисији дотакао и теме о прекопаном тунелу испод зграде Вишег суда у Подгорици, наводећи да је шокиран данашњим образложењем предсједника Вишег суда Бориса Савића.
„Овај данашњи догађај најбоље симболизује у каквом се стању налази Црна Гора. Црна Гора је на нивоу Чикага или Њујорка по питању мафије и стопи криминала. Ми као да смо у трејлеру неког филма, а ово је само још један доказ на ком су нивоу наше институције“, додао је Радуновић.
Милојко Спајић - лидер Покрета Европа сад - Sputnik Србија, 1920, 08.09.2023
РЕГИОН
Колико посланика недостаје Спајићу за формирање владе
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала